ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μεγάλη επένδυση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Σημαντική επένδυση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μεγάλη επένδυση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

«Θα επιδιώξουμε η Ακτή να γίνει πόλος έλξης και πέραν των καλοκαιρινών μηνών, σκοπεύουμε να προσδώσουμε τη χαμένη αίγλη με προφανή τον στόχο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να λειτουργήσει με νέο πρόσωπο, ανανεωμένη για την επόμενη χρονιά, τη θερινή σεζόν του 2024».

Ο επενδυτής δικαιούται να επιβάλει είσπραξη αντιτίμου για την είσοδο του κοινού μόνο στην οργανωμένη ακτή, αλλά θα επιτρέπει στους δημότες την πρόσβαση χωρίς καταβολή αντιτίμου. Οι χρήσεις που προτείνονται είναι εστιατόρια, αναψυκτήρια, καταστήματα με είδη σχετικά με την ακτή, γήπεδα και χώροι ευεξίας, ενώ προτείνεται επίσης να σχεδιαστούν γήπεδα τένις, μπάσκετ, χώροι αθλοπαιδειών, παιδική χαρά, ένα υπαίθριο σινεμά 300 θέσεων και ένα αμφιθέατρο 100 θέσεων.

Τα έργα για την υλοποίηση επένδυσης άνω των 15 εκατ. ευρώ θα ξεκινήσει το 2024.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 15.721 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.