ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βιγιαρεάλ-Παναθηναϊκός: Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Μαρθελίνο

Αυτή είναι η επικρατέστερη ενδεκάδα του Μαρθελίνο για την αποψινή αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με τον Παναθηναϊκό.

Βιγιαρεάλ-Παναθηναϊκός: Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Μαρθελίνο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 τη Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League αναζητώντας το colpo grosso στο “Θεράμικα” ώστε να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης για τους “32” του θεσμού.

Το “τριφύλλι” αναμένεται μετά τα δυο ματς του καλοκαιριού με τη Μαρσέιγ να αντιμετωπίσει ξανά τον Μαρθελίνο, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα και καταστρώνει τα πλάνα του για το αποψινό ματς.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Σόρλοθ και Ντένις Σουάρεθ που είναι τραυματίες όπως και στον Μαντί, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και το αν θα αγωνιστεί ο Γκάμπια.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τα δεδομένα αυτά λοιπόν η ενδεκάδα θα αποτελείται πιθανότατα από τον Γιόργκεσεν στην εστία, με τους Φόιτ, Κουένκα, Αλμπιόλ και Πεδράθα στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή ο Καπού με τον Παρέχο λίγο πιο δίπλα του σε ελεύθερο ρόλο, ενώ ο Τριγκέρος αναμένεται να συμπληρώνει την τριάδα. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Μπαένα, στο αριστερό ο Aχομάτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, Χεράρ Μορένο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.