ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκπληξη μεγατόνων: Αυτό είναι το επόμενο βήμα της Έφης Αχτσιόγλου μετά τη φυγή της από τον ΣΥΡΙΖΑ

Κανείς δεν το είδε να έρχεται...

Έκπληξη μεγατόνων: Αυτό είναι το επόμενο βήμα της Έφης Αχτσιόγλου μετά τη φυγή της από τον ΣΥΡΙΖΑ

Καζάνι που βράζει θύμιζε τις προηγούμενες ημέρες (και, εν μέρει, συνεχίζει να θυμίζει…) ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις διαδοχικές αποχωρήσεις πρώτα της «Ομπρέλας» κι εν συνεχεία της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου να προκαλούν ισχυρότατους κλυδωνισμούς στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ως γνωστόν, προσπαθεί να επαναφέρει την- όποια- ηρεμία εντός των πυλών και κάνει κινήσεις προκειμένου ν’ «απαντήσει» με μία σημαντική… προσθήκη, όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι, για την ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να «ηττάται» στις δημοσκοπήσεις όχι μόνο από την Νέα Δημοκρατία αλλά και απο το ΠΑΣΟΚ.

Τα ερωτήματα που ανέκυψαν μετά τη διάσπαση της άλλοτε κυβέρνησης είναι πολλά, με το τι θα κάνει από δω και πέρα η Έφη Αχτσιόγλου ν’ αποτελεί το κυριότερο, ενδεχομένως, όλων. Τα σενάρια που ακούστηκαν, πολλά: θα ιδρύσει νέο κόμμα, θα «κολλήσει» με τη Ομπρέλα και θα γίνει άτυπος αρχηγός της, θα μείνει το νο1 της καινούργιας, όπως έγινε, κοινοβουλευτικής ομάδας και ούτω καθεξής.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 12.284 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε, ωστόσο, πως τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει και ότι η πρώην υπουργός εργασίας έχει άλλα πράγματα κατά νου. Τι ακριβώς;

Δείτε εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.