ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέντοβιτς: “Έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου οι φίλοι του Παναθηναϊκού – Η απόφαση του Σλούκα ήθελε καρύδια”

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στην περίοδο που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και την απόφαση του Κώστα Σλούκα να φορέσει τα "πράσινα".

Νέντοβιτς:

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε συνέντευξη του στο Eurohoops αναφέρθηκε στην περίοδο που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και την απόφαση του Κώστα Σλούκα να φορέσει τα “πράσινα”.

Για τον Κώστα Σλούκα

“Σοκαρίστηκα όταν έμαθα για τον Σλούκα. Ήταν μια έκπληξη για εμένα. Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά όπως και να έχει για εμένα ως φίλος του Παναθηναϊκού είναι πάντα όμορφο να έχεις παίκτες σαν αυτόν στην ομάδα σου. Θέλει ¨καρύδια” για να το κάνεις αυτό. Στην αρχή ήταν περίπλοκο αλλά τώρα τα πράγματα επιστρέφουν στην κανονικότητα τους”.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Τελευταία φορά ήταν με εσένα. Τι θυμάσαι από αυτό το ματς;

“Το θυμάμαι. Μετά από αυτη τη νίκη κάναμε καιρό να τους κερδίσουμε ξανά. Δεν είχα την ευκαιρία να δω το τελευταίο ματς ωστόσο χάρηκα για τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.446 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παναθηναϊκό και το “δέσιμο” του με την ομάδα:

“Έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου όσοι αγαπούν τον Παναθηναϊκό. Ήταν δύσκολος καιρός, έπαιξα καλά από την αρχή όταν ήρθα και όταν δείχνεις ότι νοιάζεσαι πραγματικά για τον σύλλογο, και φυσικά κάνεις καλές εμφανίσεις αρχίζουν να σε αγαπούν. Η αγάπη μου σου δείχνουν είναι απίστευτη και μέχρι σήμερα το εκτιμώ.”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.