ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στους κορυφαίους της Euroleague ο Τζέριαν Γκραντ!

Η Euroleague δημοσίευσε τους κορυφαίους των 10 πρώτων αγωνιστικών με τον Τζέριαν Γκραντ να βρίσκεται ανάμεσα τους σε μια συγκεκριμένη κατηγορία.

Στους κορυφαίους της Euroleague ο Τζέριαν Γκραντ!

Ανάμεσα στους κορυφαίους ο Τζέριαν Γκραντ!

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR έχει κερδίσει τις καρδιές των οπαδών της ομάδας, αφού έχει αποδειχθεί σε “Λίρα 100” για τον Εργκίν Αταμάν του οποίου ήταν και επιλογή.

Ο Γκραντ, έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν με την Euroleague να τον συγκαταλέγει σε μια “ομάδα” κορυφαίων.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός είναι ο κορυφαίος στα κλεψίματα ‘εχοντας 2 μ.ο. ανά ματς. Να σημειωθεί ότι στην ίδια ομάδα βρίσκονται ο Μάικ Τζέιμς με μ.ο. 18,3 πόντους, ο Καμπάτσο με 8,3 ασίστ, ο Σερεντέσκις με 9,3 ριμπάουντ και ο Ταβάρες με 1.9 τάπες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.