ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έκαναν… Λεωφόρο το Βιγιαρεάλ η οπαδοί του Παναθηναϊκού! (Vid)

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν κατακλύσει το Βιγιαρεάλ κάνοντας το να... θυμίζει Λεωφόρο!

Έκαναν... Λεωφόρο το Βιγιαρεάλ η οπαδοί του Παναθηναϊκού! (Vid)

Έκαναν… Λεωφόρο το Βιγιαρεάλ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!

Το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα το “κίτρινο υποβρύχιο” για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι οπαδοί της ομάδας αναμένεται να δώσουν βροντερό “παρών” στις κερκίδες του “Θεράμικα” καθώς υπολογίζεται να είναι περίπου 2.500. Από το πρωί είχαν κατακλύσει τους δρόμους της Βαλένθια δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα και τραγουδώντας συνθήματα.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 57.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα κάτι ανάλογο έκαναν και στην κεντρική πλατεία της πόλης τραγουδώντας τον Ύμνο του Παναθηναϊκού θυμίζοντας ατμόσφαιρα Λεωφόρου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...