ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάλεψε σαν λιοντάρι, αλλά δεν έφτασε σε μια επική ανατροπή

Μπορούσε αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε 3-0 πίσω στο σκορ από τη Βιγιαρεάλ, κατάφερε να μειώσει με τον Παλάσιος και τον Ιωαννίιδη σε 3-2, άγγιξε την ανατροπή, αλλά έφυγε με την ήττα από το "Θεράμικα".

Πάλεψε σαν λιοντάρι, αλλά δεν έφτασε σε μια επική ανατροπή

Μπορούσε αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε 3-0 πίσω στο σκορ από τη Βιγιαρεάλ, κατάφερε να μειώσει με τον Παλάσιος και τον Ιωαννίιδη σε 3-2, άγγιξε την ανατροπή, αλλά έφυγε με την ήττα από το “Θεράμικα”.

Το ματς:

Η Βιγιαρεάλ ήταν εκείνη που στο πρώτο πεντάλεπτο του ματς μπήκε δυναμικά και πίεσε κυκλοφορώντας την μπάλα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχασε την πρώτη καλή στιγμή. Στο 9′ από κόρνερ του Μπερνάρ η μπάλα από έφτασε έξω από την περιοχή στον Ρουμπέν Πέρεθ που σούταρε δυνατά και συρτά για να αποκρούσει δύσκολα στη δεξιά γωνία ο Ρέινα. Στο 20′ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ο Μοράλες με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, είδε τον Μπρινιόλι να αποκρούει με τις γροθιές.

Ωστόσο εννέα λεπτά αργότερα η ομάδα του Μαρθελίνο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Ακομάχ πέρασε από τα δεξιά τον Μλαντένοβιτς, έδωσε κάθετα στον Μπαένα που με πλασέ α λα… Ιωαννίδης, άνοιξε το σκορ.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το έργο του Παναθηναϊκού έγινε δυσκολότερο πέντε λεπτά αργότερα με τον Μορένο να περνάει αριστερά στον χώρο στον Μοράλες, αυτός γύρισε προς τα έξω στον Κομεσάνια ο οποίος σούταρε δυνατά και έστειλε την μπάλα σε σημείο που ήταν αδύνατο να αντιδράσει ο Μπρινιόλι για το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο καθώς μόλις στο 48′ ο Αράο έκανε σοβαρό λάθος, ο Μπαένα πήρε την μπάλα, πάσαρε στον Μοράλες που από κοντά έγραψε το 3-0.

Οι “πράσινοι” με το αποτέλεσμα του αγώνα να έχει κριθεί σκόραραν με τον Αϊτόρ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 59′.

Λίγο αργότερα ωστόσο οι “πράσινοι” κέρδισαν πέναλτι, με τον Αϊτόρ. Ο Ιωαννίδης ανέλαβε την εκτέλεση, την έστειλε στο δοκάρι όμως ο επερχόμενος Παλάσιος την έστειλε στα δίχτυα μειώνοντας σε 3-1.

Μάλιστα σχεδόν ένα δεκάλεπτο αργότερα ο Παναθηναϊκός άγγιξε το 3-2 όταν από εξαιρετικό γύρισμα του Παλάσιος, ο Αϊτόρ με πλασέ άφησε “άγαλμα” τον Ρέινα, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 80′ το παιχνίδι άναψε καθώς από εκπληκτική μπαλιά του Βιλένα, ο Ιωαννίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Ρέινα στο τελικό μειώνοντας σε 3-2.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Μαρθελίνο / 4-4-2): Ρέινα, Φόιτ, Αλμπιόλ (46’ Γκάμπια), Κουένκα, Μορένο, Ακομάχ, Παρέχο, Κομεσάνα, Τριγκέρος (77’ Πεντράθα), Μπαένα (68’ Μορένο), Μοράλες (68’ Ντίαζ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς (87’ Χουάνκαρ), Τσέριν (75’ Βιλένα), Πέρεθ, Μπερνάρ (60’ Τζούρισιτς), Παλάσιος, (87’ Μαντσίνι) Σπόραρ (60’ Ιωαννίδης), Αϊτόρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.