ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν έκανε ντρίμπλες, ούτε τσαλιμάκια: Ο «σκύλος» που λάτρευαν οι οπαδοί του ΠΑΟ έδινε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο

Ο Δανός με το μεσογειακό ταμπεραμέντο.

Δεν έκανε ντρίμπλες, ούτε τσαλιμάκια: Ο «σκύλος» που λάτρευαν οι οπαδοί του ΠΑΟ έδινε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο

Το ημερολόγιο έγραφε 9 Ιουλίου 2001 όταν ο Παναθηναϊκός ανακοίνωνε την απόκτηση του Γιαν Μικάελσεν. Ένα όνομα που δεν έκανε και το μεγαλύτερο γκελ στον κόσμο της ομάδας, αφού επρόκειτο για έναν Δανό χαφ ηλικίας ήδη 31 ετών που έπαιζε στην… ταπεινή Ακαντέμικ.

Βέβαια οι φίλοι του τριφυλλιού ζούσαν ήδη στον αστερισμό της πολύ ηχηρής μεταγραφής του Μιχάλη Κωνσταντίνου από τον Ηρακλή, με τους πράσινους να καταβάλουν στον Γηραιό το ποσό των 2,7 δις δραχμών και να παραχωρούν ως έμψυχα ανταλλάγματα τους Κώστα Χαλκιά, Βαγγέλη Κουτσουρέ και Γιώργο Νασιόπουλο.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 57.318 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...