ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Μας μένει πικρή γεύση – Ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 από τη Βιγιαρεάλ.

Γιοβάνοβιτς: «Μας μένει πικρή γεύση - Ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Ο Παναθηναϊκός αν και βρέθηκε να χάνει 3-0 από τη Βιγιαρεάλ στις αρχές του β’ ημιχρόνου, μείωσε σε 3-2 και πάλεψε για την ισοφάριση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δηλώνει ότι από το παιχνίδι του μένει «πικρή γεύση».

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Παναθηναϊκού.

«Στόχος μας ήταν αν θέλαμε να προχωρήσουμε έπρεπε να είμαστε επιθετικοί, να προσπαθήσουμε να κάνουμε παιχνίδι, να δημιουργήσουμε.

Στο α’ ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, ήταν ισορροπημένο παιχνίδι που μέσα από λίγα λάθη δεχθήκαμε δύο γκολ χωρίς να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την είσοδο μας στο β’ ημίχρονο ήρθε και το τρίτο γκολ και μετά ήταν δύσκολο αντιμετωπίσαμε κατάσταση που δεν έχουμε αντιμετωπίσει.

Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να μπούμε στον αγώνα, το καταφέραμε

Στο β’ ημίχρονο παίχτηκε εξαιρετικό παιχνίδι και από τις 2 και ουσιαστικά μας αφήνει μια πικρή γεύσή αφού ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Ήταν ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικά ημίχρονο

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά, θέλουμε και τις εμπειρίες. Αντιμετωπίσαμε καλές ομάδες από τα καλά πρωταθλήματα που απαγορεύεται να κάνεις λάθη. Είναι πολύ μεγάλες εμπειρίες. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος και αυτό με ικανοποιεί.

Ήταν εξαιρετικό παιχνίδι, η Βιγιαρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς μπορούμε να μάθουμε πάρα πολλά και από τις 2 πλευρές. Και από τη διαχείριση του αποτελέσματος και ιδιαίτερα από την προσπάθεια όταν το παιχνίδι εξελίχθηκε άσχημα. Η προσπάθεια μέχρι το τέλος ήταν κάτι που μου δίνει μια αίσθηση ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου το πώς εξελίσσεται το σκορ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.