ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ναν: «Αξίζαμε την νίκη – Κάποιες λάθος αποφάσεις στο τέλος μας κόστισαν»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στην κάμερα της ΝΟVA για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Παρτίζαν τονίζοντας ότι κάποιες λάθος αποφάσεις στο τέλος τους κόστισαν, ενώ επεσήμανε ότι η ομάδα του άξιζε την νίκη.

Ναν: «Αξίζαμε την νίκη - Κάποιες λάθος αποφάσεις στο τέλος μας κόστισαν»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Παίξαμε πάρα πολύ καλά σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, στο τέλος κρίθηκαν όλα γιατί κάναμε κάποια άσχημα λάθη που μας στέρησαν μια νίκη που την αξίζαμε»

Για το αν αυτή είναι η καλύτερη πλευρά του Ναν: «Κάθε παιχνίδι για μένα είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Βλέπω πράγματα παρακολουθώ και στο βίντεο ώστε να μπορώ να είμαι καλύτερος την επόμενη φορά».

Για το αν μπορεί να παίξει καλή άμυνα και να πασάρει: «Είμαι κοντρολαρισμένος παίκτης, μπορώ να τα κάνω και αυτά τα πράγματα. Είναι μπάσκετ άρα μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα από το να σκοράρω μόνο. Κάνω αυτό που μου ζητάει η ομάδα»

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν υπάρχει διαφορά στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Όχι δεν υπάρχει διαφορά, παίξαμε και εδώ για να κερδίσουμε, πήραμε ωστόσο μερικές λάθος αποφάσεις που τελικά μας κόστισαν»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.