ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Σαν σήμερα: Όταν ο Παναθηναϊκός διέλυε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπανταλόνα!

Μια τεράστια νίκη πανηγύρισε σαν σήμερα ο μπασκετικός Παναθηναϊκός πριν από 30 χρόνια!

Σαν σήμερα: Όταν ο Παναθηναϊκός διέλυε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπανταλόνα!

Μια τεράστια νίκη πανηγύρισε σαν σήμερα ο μπασκετικός Παναθηναϊκός πριν από 30 χρόνια, αφού επιβλήθηκε στην έδρα του επί της σπουδαίας Μπανταλόνα με 85-61 και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη στιγμή!

Οι «πράσινοι» του Κώστα Πολίτη δεν άφησαν τους Ισπανούς του …Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να πάρουν ανάσα και με την βοήθεια του «έκτου παίκτη» σημείωσαν μια μεγάλη νίκη στο κλειστό της Γλυφάδας.

Η συγκεκριμένη νίκη πήρε ακόμα …μεγαλύτερη αξία στη συνέχεια αφού η Μπανταλόνα αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης . Μεγάλος πρωταγωνιστής για το «τριφύλλι» ήταν ο Νίκος Γκάλης που σημείωσε 30 πόντους ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Στόγιαν Βράνκοβιτς με 14 πόντους. Επιπλέον σημαντική ήταν η προσφορά των :Βολκόφ 13 π., Αλβέρτης 12 π., Παταβούκα 10 π., Μυριούνης 4 π., Γεωργικόπουλος 2 π., Οικονόμου και Παπαγιάννης.

Σε ότι αφορά τον αντίπαλο διέθετε ποιοτικούς παίκτες όπως οι Τόμπσον, Βιγιακάμπα, Μαρτίνεθ, Γκιμπς και Γιοφρέσα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ