Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το έκανε για 2η φορά στην Ισπανία και έμεινε ξανά με το “αχ”!

Παναθηναϊκός: Το έκανε για 2η φορά στην Ισπανία και έμεινε ξανά με το “αχ”!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-2 από τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική του Εuropa League, καταφέρνοντας να κάνει κάτι στην Ισπανία το οποίο είχε να κάνει 24 ολόκληρα χρόνια!

Πάλεψε σαν λιοντάρι, άγγιξε σπουδαία ανατροπή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε στο “Θεράμικα”.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-2 από τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική του Εuropa League και πλέον προετοιμάζεται για έναν “τελικό” στη Λεωφόρο στις 14 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα προκειμένου να είναι αυτός που θα συνεχίσει στο Europa League.

Oι “πράσινοι” επισκέφθηκαν για 17η φορά την Ισπανία συνεχίζοντας το αρνητικό σερί, καθως πλέον μετρούν 16 ήττες και μια ισοπαλία. Ωστόσο, το “τριφύλλι” κατάφερε να κάνει κάτι το οποίο είχαμε… ξεχάσει!

Συγκεκριμένα σκόραρε δυο τέρματα επί ισπανικού εδάφους για πρώτη φορά μετά το μακρινό πλέον 1999 και δεύτερη συνολικά στην ιστορία του. η πρώτη, ήταν στις 25 Νοεμβρίου του 1999 όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε στο “Ριαθόρ” για το Κύπελλο UEFA την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Μάλιστα το ματς εκείνο έμοιαζε αρκετά με αυτό κόντρα στη Βιγιαρεάλ, αφού το “τριφύλλι” βρέθηκε να χάνει 3-0! Τα γκολ της Ντέπορ είχαν πετύχει ο μετέπειτα “πράσινος” Πέρσι Ολιβάρες, ο Παουλέτα και ο Τζαλμίνια.

Ο Κριστόφ Βαζέχα είχε μειώσει σε 3-1 στο 29′, με τον Μπονάτο να κάνει το 4-1 για τη Λα Κορούνια και τον Φερνάντο Γκαλέτο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 66′ και να αφηνει και σε εκείνη την περίοτωση τον Παναθηναϊκό με το “αχ”!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version