ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αϊτόρ: «Kρατάμε τα θετικά – Βάλαμε δύσκολα σε μια μεγάλη ομάδα»

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού και τα θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα, μίλησε ο Αϊτόρ στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την ήττα του "τριφυλλιού" από τη Βιγιαρεάλ με σκορ 3-2.

Αϊτόρ: «Kρατάμε τα θετικά - Βάλαμε δύσκολα σε μια μεγάλη ομάδα»

O Παναθηναϊκός δεν θα συνεχίσει στο Europa League, καθώς γνώρισε την ήττα 3-2 από τη Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και πάει για «τελικό» με τη Μακάμπι Χάιφα στις 14 Δεκεμβρίου στη Λεωφόρο προκειμένου να είναι αυτός που θα συνεχίσει στο Conference.

Oι «πράσινοι» παρότι βρέθηκαν να χάνουν 3-0 πέτυχαν  δυο γκολ με Παλάσιος και Ιωαννίδη, ενώ σκόραραν και με τον Αϊτόρ με το γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ μέσω VAR, με τον Ισπανό να έχει και μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

Μετά το τέλος του ματς, ο Ίβηρας εξτρέμ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι, τα στοιχεία που θα πρέπει να κρατήσει η ομάδα από αυτό, αλλά και για το πως αισθάνεται ο ίδιος αυτή την περίοδο, μετά και την επιστροφή του.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.285 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εξέλιξη του αγώνα και το αποτέλεσμα: «Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και να κάνουμε το 3-3, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Τα δώσαμε όλα. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, επειδή παλέψαμε σαν ομάδα. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά πράγματα. Να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με θετική διάθεση».

Για το τι κρατάει η ομάδα από το παιχνίδι αυτό: «Μένω στα θετικά. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και τους βάλαμε δύσκολα. Σημειώσαμε ένα γκολ το οποίο λόγω VAR ακυρώθηκε, αφού υπήρξε οφσάιντ. Κάναμε τα πράγματα δύσκολα για μία σημαντική ομάδα».

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος την περίοδο αυτή της επιστροφής του: «Είμαι καλά. Πρέπει να προετοιμαστούμε την Κυριακή για το σημαντικό παιχνίδι που έχουμε απέναντι στον ΟΦΗ. Είναι μία δυνατή ομάδα με πολύ ενέργεια. Πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.