ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Μπρινιόλι: «Μην ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε»

Ενωτικός και… συγκινητικός ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βιγιαρεάλ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Μπρινιόλι: «Μην ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, στάθηκε στα βήματα προόδου που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός μέσω της ομαδικής προσπάθειας και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό του.

Με ένα άκρως συναισθηματικό μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram και αφορμή το χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βιγιαρεάλ με 3-2, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αναφέρθηκε στην από κοινού προσπάθεια που έχουν κάνει αυτός και οι συμπαίκτες του στο «τριφύλλι» φέτος!

Παράλληλα, ο Ιταλός γκολκίπερ ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την υποστήριξη προς το πρόσωπό του, καθώς άκουσε ρυθμικά το όνομά του στο «Θεράμικα», στη διάρκεια αλλά και μετά το ματς…

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πόσο μακριά έχουμε φτάσει όλοι μαζί για να βρεθούμε εκεί που είμαστε τώρα. Πρέπει να έχουμε το κουράγιο να ζούμε με τις νίκες και τις ήττες, χωρίς ποτέ να ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε. Σας ευχαριστώ για την άνευ όρων συμπαράσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπρινιόλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.