ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Άνοιξε και δεύτερη μπουτίκ στον Περισσό

Oι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να εξυπηρετούνται και στον Περισσό για να προμηθευτούν τα επίσημα προϊόντα του Παναθηναϊκού!

Παναθηναϊκός: Άνοιξε και δεύτερη μπουτίκ στον Περισσό

Το άνοιγμα στην Αθήνα και δεύτερου καταστήματος, που θα πουλάει τα αυθεντικά προϊόντα του Παναθηναϊκού, έκανε σήμερα (01/12) γνωστό η «πράσινη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Αφουγκραζόμενη τα αιτήματα χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωρά στην έναρξη λειτουργίας ακόμη ενός καταστήματος λιανικής διάθεσης των επίσημων προϊόντων της ομάδας!

Στο νέο μας κατάστημα, στην οδό Βυζαντινών Αυτοκρατόρων 31 στον Περισσό, μπορείτε να βρείτε τις φανέλες του Παναθηναϊκού με την υπογραφή εγγύηση υψηλής ποιότητας της Adidas, αλλά και όλα τα προϊόντα με το τριφύλλι, από τη συλλογή ρούχων έως είδη δώρων για μεγάλους και μικρούς όλων των ηλικιών.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ωράριο λειτουργίας του νέου καταστήματος είναι 10 π.μ. – 4 μ.μ. από Δευτέρα έως και Παρασκευή (τηλέφωνο επικοινωνίας 210 64709700)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.