ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Survivor: Στη δημοσιότητα το ερωτηματολόγιο που απαντούν οι Μαχητές στα κάστινγκ (vid)

Ο Δεκέμβριος έκανε την εμφάνισή του και σε ένα μήνα περίπου, στις αρχές του 2024 δηλαδή, ο νέος κύκλος του «Survivor» θα βγει στον αέρα.

Survivor: Στη δημοσιότητα το ερωτηματολόγιο που απαντούν οι Μαχητές στα κάστινγκ (vid)

Τα κάστινγκ για το ριάλιτι επιβίωσης προχωρούν, ενώ αυτές τις ημέρες έχουν δώσει βαρύτητα στην ομάδα των μαχητών προκειμένου να «κλείσουν» τα ονόματα.

Το πρωί της Παρασκευής, μέσα από το «Πρωινό ΣουΣού», παρουσιάστηκε το ερωτηματολόγιο που πρέπει να απαντήσουν οι επίδοξοι μαχητές.

«Γιατί θέλετε να συμμετέχετε στο Survivor;», «Γράψτε 3 θετικά και 3 αρνητικά χαρακτηριστικά σας», «Αν μπορούσατε να πάρετε μαζί ένα προσωπικό σας αντικείμενο ποιο θα ήταν αυτό;», «Τι θα κάνετε το χρηματικό έπαθλο;», «Περιγράψτε σύντομα ένα γεγονός που σας έχει στιγματίσει», «Αν περάσετε, ποιον θα ενημερώσετε πρώτο;», είναι οι ερωτήσεις.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αυτό το ερωτηματολόγιο το συμπληρώνουν λίγη ώρα πριν μπουν μέσα για είναι βέβαιο ότι δεν έχει γραφτεί από κάποιον άλλον», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Την ίδια ώρα, έχουν γίνει γνωστές οι αλλαγές στους κανονισμούς. Ο Τούρκος παραγωγός σκέφτεται να μην υπάρχουν αποβολές παικτών σε περίπτωση έντονου τσακωμού ή παραβίασης κανονισμών. Ο Ατζούν έχει προτείνει να υπάρξει οικονομική ρήτρα, κάτι που σίγουρα θα «πονέσει» περισσότερο τους συμμετέχοντες. Επίσης, θα επιστρέψουν οι ατομικές ασυλίες, που την περσινή σεζόν δεν παρακολουθούσαμε στον all star κύκλο.

Όσον αφορά στην ομάδα των διασήμων; Νέα πρόσωπα θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο -όπως φαίνεται- θα δούμε και κάποια γνώριμα από παλαιότερες σεζόν.

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει κρύψει την επιθυμία της, δηλώνοντας πρόσφατα: «Έχω κρατήσει επαφές με άτομα από το παιχνίδι. Αλλά και με τα άτομα που δεν έχουμε επαφές, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Όπως στη ζωή μας με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε και με κάποιους όχι. Μου ζητάνε συμβουλές άτομα που περνάνε κάστινγκ για το Survivor. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και ειδικά μετά το περσινό, θα το ξαναέκανα. Μου αρέσει να βλέπω άτομα στο Survivor που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Αυτό είναι πιο ενδιαφέρον για εμένα».

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.