ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Απαντάει στην προσβολή: Τα αντίποινα του Μητσοτάκη στον Σούνακ που φέρνουν τα μάρμαρα πίσω στο σπίτι τους (Pics)

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Απαντάει στην προσβολή: Τα αντίποινα του Μητσοτάκη στον Σούνακ που φέρνουν τα μάρμαρα πίσω στο σπίτι τους (Pics)

Ηακύρωση πριν λίγες ημέρες της προγραμματισμένης συνάντησης μεταξύ των πρωθυπουργών Κυριάκου Μητσοτάκη και Ρίσι Σούνακ, με απόφαση και ευθύνη του Βρετανού πρωθυπουργού, δημιουργεί σημαντικές επιπτώσεις στις σχέσεις των δύο χωρών. Πριν την ανακοίνωση της ακύρωσης, ο εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Αθήνα.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...