ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανακοίνωση κατά Nova από τον Παναθηναϊκό AKTOR: «Ανθελληνικές και άκρως αντι-Παναθηναϊκές μεταδόσεις»

Τα πυρά του προς το συνδρομητικό κανάλι της NOVA έστρεψε ο Παναθηναϊκός AKTOR, κάνοντας λόγο για "αντιπαναθηναϊκές και ανθελληνικές μεταδόσεις" αλλά και για ασέβεια προς του φιλάθλους του "τριφυλλιού"!

Ανακοίνωση κατά Nova από τον Παναθηναϊκό AKTOR: «Ανθελληνικές και άκρως αντι-Παναθηναϊκές μεταδόσεις»

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται -για μια ακόμη φορά- στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τις περιγραφές της NOVA, στις μεταδόσεις των αγώνων της ομάδας μας στην Euroleague.

Αποτελεί τουλάχιστον ασέβεια στους φιλάθλους μας – συνδρομητές της NOVA, η ομάδα να αντιμετωπίζεται με τον συγκεκριμένο ανθελληνικό και άκρως αντιπαναθηναϊκό τρόπο.

Παρά το γεγονός ότι έχουμε εκφράσει πολλές φορές τα παράπονα μας στους αρμόδιους, με την ελπίδα να αντιληφθούν το πρόβλημα και να το επιλύσουν, εν τούτοις, κάθε εβδομάδα η κατάσταση χειροτερεύει.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.925 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άλλα βλέπουμε κι άλλα ακούμε.

Προφανώς κάποιοι ενοχλούνται από την προσπάθεια του Παναθηναϊκού και κάνουν συνειδητά το άσπρο-μαύρο.

Προφανέστατα η ευγένεια και η ανοχή εκλαμβάνονται ως αδυναμία.

Ως εδώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.