ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σταμολάμπρου: «Νιώθω λες και είμαι χρόνια στον Παναθηναϊκό – Ο σύλλογος κάλυψε τα “θέλω” μου»

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου σχολίασε την παρουσία της στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Παναθηναϊκού, τη μετακίνησή της από τον Ολυμπιακό στο «τριφύλλι» και τις συγκρίσεις με τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα.

Σταμολάμπρου: «Νιώθω λες και είμαι χρόνια στον Παναθηναϊκό - Ο σύλλογος κάλυψε τα

Αναλυτικά:

«Μετά από πέντε χρόνια στην ομάδα του Ολυμπιακού, θεώρησα πως κάπως ο κύκλος μου είχε κλείσει. Είχα κατακτήσει σχεδόν τα πάντα με τον Ολυμπιακό αλλά έφτασα σε ένα σημείο που ένιωσα ότι δεν είχα επιπλέον κίνητρο. Δεν θεώρησα ότι ο ρόλος που θα μου είχε δοθεί αυτή τη σεζόν, αν είχα μείνει στην ομάδα, θα ήταν αυτός που συνάδει με τις φιλοδοξίες μου, με τον ρόλο που εγώ θέλω να έχω σε μια ομάδα. Ωστόσο μέχρι τότε το κομμάτι του Παναθηναϊκού δεν υπήρχε καθόλου στο προσκήνιο. Παρ’ όλο που πολλοί θεώρησαν πως υπήρχε ήδη…».

Και πρόσθεσε: «Είχα μια πρόταση στα χέρια μου από την Τουρκία. Από τον Παναθηναϊκό μου είπαν πως με θέλουν πολύ στην ομάδα. Μου κάλυψαν όλα τα “θέλω”. Μέσα μου είχε κλείσει το κομμάτι του Ολυμπιακού. Ήμουν πολύ σίγουρη για την απόφασή μου. Αυτό που ήταν ερωτηματικό στο μυαλό μου ήταν πόσο εύκολη θα ήταν η δική μου μετάβαση από τον έναν σύλλογο στον άλλον όμως αυτές οι σκέψεις έφυγαν την πρώτη μέρα που ήλθα στον Παναθηναϊκό. Στην περίπτωσή μου, νομίζω πως ήμουν πολύ εντάξει απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχω φτάσει σε ένα σημείο της καριέρας μου που τα σχόλια των τρίτων με αφήνουν αδιάφορη».

Όσον αφορά τη σύγκριση με τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Απλώς έτυχε χρονικά να είμαστε πάρα πολύ κοντά όσον αφορά τη μετακίνηση της μεταγραφής από τον έναν σύλλογο στον άλλον. Δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει πολύ αυτό το… ψευδώνυμο του θηλυκού Σλούκα. Ο Κώστας είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, έχει τη δική του προσωπικότητα. Ο καθένας είχε τους λόγους του για να πάρει αυτή την απόφαση».

Απέρριψε την Ρεάλ ο Χεζόνια!
Απέρριψε την Ρεάλ ο Χεζόνια! 79.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την παρουσία της στον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Νιώθω πραγματικά λες και είμαι χρόνια στην ομάδα. Αυτό δεν το έχω συναντήσει ξανά σε καμία άλλη ομάδα. Είναι πολύ διαφορετικό να ζεις το γήπεδο του Παναθηναϊκού σαν αντίπαλος. Προφανώς και είχα άγχος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τις στιγμές που έζησα τις κρατώ σαν παρακαταθήκη για το μέλλον μου. Δεν μπορώ να τις συγκρίνω με καμία άλλη νίκη».

Δεν μου ταιριάζει το "θηλυκός Σλούκας" - Ο ρόλος μου στον ΟΣΦΠ δεν ταίριαζε με τις φιλοδοξίες μου»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...