ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Muchachos: Η συνέχεια και τα μεγάλα “πρέπει” στον Παναθηναϊκό – Οι συνέπειες της πεντάρας στον Ολυμπιακό!

Η νέα εκπομπή με όλη την ανάλυση για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και όχι μόνο!

Muchachos: Η συνέχεια και τα μεγάλα

Η νέα εκπομπή με όλη την ανάλυση για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και όχι μόνο!

Ο Διονύσης Δεσύλλας και ο Ηρακλής Αντύπας αναλύουν την επόμενη μέρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μετά τα ευρωπαϊκά ματς.

Τι κρατάει το τριφύλλι από την αντίδραση στην ήττα από τη Βιγιαρεάλ και πως συνεχίζει. Οι αποδοκιμασίες στον Πειραιά, μετά το ευρω-χαστούκι και την πεντάρα από τη Φράιμπουργκ.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 57.284 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε την εκπομπή

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...