ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πέθανε ο ράπερ Mo Skillz σε ηλικία 38 χρονών

Έφυγε από τη ζωή ο ράπερ Mo Skillz.

Πέθανε ο ράπερ Mo Skillz σε ηλικία 38 χρονών

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο της χιπ χοπ μουσικής η είδηση του ξαφνικού θανάτου του ράπερ Mo Skillz.

Ο γνωστός -και πολύ αγαπητός- καλλιτέχνης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Παρασκευή (1/12) σε ηλικία 38 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Μια πραγματικά σοκαριστική είδηση. Μάλιστα, στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram είχε προαναγγείλει την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με όνομα «Λένε», αναφέροντας «Πότε θέτε να το σκάσω εργαλεία μου;». Πλέον, τα σχόλια δίπλα από την ανάρτηση έχουν κατακλυστεί από συλλυπητήρια μηνύματα.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 13.181 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.