Μπάσκετ

Περίπατος για τον Παναθηναϊκό AKTOR με εξαιρετικό Αντετοκούνμπο

Περίπατος για τον Παναθηναϊκό AKTOR με εξαιρετικό Αντετοκούνμπο

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε υγιεινό περίπατο στο ΟΑΚΑ πριν τη διαβολοβδομάδα της Euroleague, επικρατώντας 77-53 της Καρδίτσας, διατηρώντας το απόλυτο μετά από 9 αγωνιστικές στη Stoiximan Basket League. Εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Αντετοκούνμπο, που αντικατέστησε με τον πλέον εξαιρετικό τρόπο τον Λεσόρ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε υγιεινό περίπατο στο ΟΑΚΑ πριν τη διαβολοβδομάδα της Euroleague, επικρατώντας 77-53 της Καρδίτσας, διατηρώντας το απόλυτο μετά από 9 αγωνιστικές στη Stoiximan Basket League. Εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Αντετοκούνμπο, που αντικατέστησε με τον πλέον εξαιρετικό τρόπο τον Λεσόρ. Ο Έλληνας σέντερ ήταν εντυπωσιακός μετρώντας 20 πόντους μαζί με 8 ριμπάουντ και 3 τάπες.

To ματς:

Δυναμικό ξεκίνημα από τον Παναθηναϊκό με Γκραντ και Μαντζούκα να κόβουν και να ράβουν και τον Αντετοκούμμπο να σκοράρει. Ο Μαντζούκας έφερε τη διαφορά στο +8 (18-10) ενώ το πρώτο νταμπλ σκορ ήρθε από τον Κώστα (20-10). Ο Έλληνας σέντερ συνέχισε εντυπωσιακά και η 1η περίοδος έκλεισε με το σκορ στο 29-14.

Ίδιο τέμπο και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τον Αταμάν να περνά και τον Γκάι στο ματς για λίγο με τον Αμερικανό να μην εντυπωσιάζει. Σαμοντούροβ και Μπαλτσερόφσκι μπήκαν κι αυτοί στο πνεύμα του ματς, με αποτέλεσμα η διαφορά να ανέβει στους 20 (40-20). Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 47-28 χάρη σε βολές από Σλούκα και Αντετοκούνμπο.

Η Καρδίτσα μείωσε στις αρχές του δευτέρους μέρους όμως Ναν και Αντετοκούνμπο απάντησαν αποκαθιστώντας την… τάξη για το 51-32. Ο Αντετοκούνμπο συνέχισε το… βιολί του, ο Σλούκας πέτυχε το πρώτο του τρίποντο στο ματς και ο Παναθηναϊκός AKΤΟR πήγε στην 4η περίοδο μπροστα στο σκορ με +23 (64-41).

Διαδικαστικού χαρακτήρα η 4η περίοδος με τους “πράσινους” να βρίσκουν άνετα το καλάθι της Καρδίτσας. Η είσοδος των Βιλντόσα και Αντετοκούνμπο έδωσε… πνοή στον Παναθηναϊκό AKTOR, που κατάφερε να ανεβάσει ξανά τη διαφορά για το τελικό 77-53.

Τα δεκάλεπτα: 29-14, 47-28, 64-41, 77-53

Exit mobile version