ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Xωρίς Γεντβάι η αποστολή για ΟΦΗ

Xωρίς τον Τιν Γεντβάι ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός αποστολής, θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Xωρίς Γεντβάι η αποστολή για ΟΦΗ

Συνεχίζονται οι ατυχίες στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού!

Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ για την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Stoiximan Super League, ωστόσο υπήρξε ένα απρόοπτο.

Συγκεκριμένα ο Τιν Γεντβάι, ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της Λεωφόρου με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να έχει τον Μπαρτ Σένκφελντ ως μοναδικό διαθέσιμο «καθαρό» στόπερ για το ματς.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.875 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεταξύ άλλων, ο Πάλμερ-Μπράουν και ο Μάγκνουσον συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ από την 22αδα δεν υπάρχουν άλλες απουσίες.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο (19.30) αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας. Ενοχλήσεις στη μέση έχει ο Γεντβάι, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.