ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Υποκλίθηκε στον Μπρινιόλι η UEFA! (Vid)

H UEFA και συγκεκριμένα το προφίλ του Europa League στα social media "ανέβασε" την απίθανη τριπλή απόκρουση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο ματς με τη Βιγιαρεάλ.

Παναθηναϊκός: Υποκλίθηκε στον Μπρινιόλι η UEFA! (Vid)

Μπορεί να έχασε από τη Βιγιαρεάλ, αλλά και πάλι βρίσκεται στα top και αυτής της εβδομάδας ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” γνώρισαν την ήττα με σκορ 3-2 στο “Θεράμικα” για την 5η αγωνιστική του Europa League και θα δώσει έναν “τελικό”κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα στις 14/12 για την ευρωπαϊκή του συνέχεια στα “σαλόνια” του Conference League.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ήταν εξαιρετικός ωστόσο στο ματς με το “κίτρινο υποβρύχιο” καθώς δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα γκολ που δέχθηκε, κάνοντας μάλιστα εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κορυφαία αυτή που έκανε στο τέλος του ματς, όπου έβαλε… τριπλό “στοπ” στους παίκτες της Βιγιαρεάλ, με το site της UEFA και συγκεκριμένα τον λογαριασμό του Europa League στο Twitter, να υποκλίνεται σε αυτή την απόκρουση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.