ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΣΥΡΙΖΑ: Η απόλυτη ανατροπή και το τέλος για Κασσελάκη!

Εκκωφαντική κατάρρευση ΣΥΡΙΖΑ: Νέα δημοσκόπηση βάζει ταφόπλακα στα όνειρα Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Η απόλυτη ανατροπή και το τέλος για Κασσελάκη!

Εκκωφαντική κατάρρευση ΣΥΡΙΖΑ: Νέα δημοσκόπηση βάζει ταφόπλακα στα όνειρα Κασσελάκη.

11» – Πώς θα κινηθούν" />11», στην νέα τους κοινοβουλευτική ομάδα, αναμένεται να ληφθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα." />

Ολοένα και πιο δυσοίωνο φαντάζει το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και τα τελευταία νέα δεν είναι καθόλου μα καθόλου… ενθαρρυντικά. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαστίζεται από σοβαρότατους κλυδωνισμούς, καθώς η αποχώρηση της «Ομπρέλας», αρχικά, κι εν συνεχεία της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου προκάλεσαν, κατ’ ουσίαν, μια μεγάλη διάσπαση που ζημίωσε σοβαρότατα την Προοδευτική Συμμαχία.

Αναλυτικά εδώ

Δημοσκοπική βουτιά: «Μαχαιριά» για τη Νέα Δημοκρατία
Δημοσκοπική βουτιά: «Μαχαιριά» για τη Νέα Δημοκρατία 4.448 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...