ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπορέλι: «Χρωστάω πολλά στον Ρότσα, κόντρα στον Ολυμπιακό το καλύτερο ματς της καριέρας μου!»

Απολαυστικός Χουάν Χοσέ Μπορέλι! Στην «επέτειο» της σπουδαιότερης -ίσως- εμφάνισής του στο ελληνικό πρωτάθλημα, μίλησε για τις εμπειρίες του στον Παναθηναϊκό, έσταξε... μέλι για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και τόνισε πως ήταν μεγάλο λάθος η απόφασή του να φύγει από το «Τριφύλλι» για τη Ρεάλ Οβιέδο το 1997.

Μπορέλι: «Χρωστάω πολλά στον Ρότσα, κόντρα στον Ολυμπιακό το καλύτερο ματς της καριέρας μου!»

Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές, και ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι έχει χαρίσει πάρα πολλές, αλλά έχει και να θυμάται τέτοιες, από την Ελλάδα. Από τα δύσκολα πρώτα χρόνια, στην αποθέωση της σεζόν 1995/96 με το πρωτάθλημα και την επική πορεία ως τους ημιτελικούς του Champions League. O «Χότα-Χότα» μπορεί να έκανε δύο χρόνια να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά όταν το έκανε, έγινε καθοριστικός:

Γκολ-πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ, γκολ στα προημιτελικά με τη Λέγκια και αμέτρητα… μαγικά με τη στρογγυλή θεά στα πόδια του.

Ανήμερα της «επετείου», ίσως της σπουδαιότερης εμφάνισής του στην Ελλάδα, όταν έκρινε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στις 2 Δεκεμβρίου του 1995 με γκολ και ασίστ, γυρίζει τον χρόνο πίσω, για όλα εκείνα που τον σημάδεψαν: από την επιστοσύνη του Ρότσα, έως το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του, λόγω μίας παρεξήγησης.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.252 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε όσα ανέφερε εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.