ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίστευτο! Οπαδός φτάνει μέχρι το VAR στο Πανθεσσαλικό με κάθισμα στο χέρι! (vid)

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό.

Απίστευτο! Οπαδός φτάνει μέχρι το VAR στο Πανθεσσαλικό με κάθισμα στο χέρι! (vid)

Την ώρα των επεισοδίων ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και δυνάμεις των ΜΑΤ, ένας οπαδός ξέφυγε και έφτασε μέχρι το VAR!

Από τα επεισόδια του αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό ελάχιστες εικόνες είδαμε, μιας και το συνδρομητικό κανάλι επέλεξε να μην τα προβάλει. Ωστόσο ένα περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στις κάμερες.

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η ένταση των οπαδών του Ολυμπιακού με την αστυνομία και το παιχνίδι είχε διακοπή, με παίκτες και διαιτητή να κοιτούν με απορία όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους, ένας οπαδός κρατώντας ένα σπασμένο κάθισμα έφτασε μέχρι το VAR, έχοντας ήδη περάσει μπροστά από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Κάποιος άλλος τον κυνηγά και τον πιάνει, πετώντας το κάθισμα από το χέρι του.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.464 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 28ο δευτερόλεπτο του βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.