ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αδειάζει» την ΠΑΕ Ολυμπιακός o Μαρινάκης για τα έκτροπα στον Βόλο!

Ξεκάθαρη η θέση που πήρε για τα επεισόδια.

«Αδειάζει» την ΠΑΕ Ολυμπιακός o Μαρινάκης για τα έκτροπα στον Βόλο!

«Άδειασμα» από την κυβέρνηση στην “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ για τα πυρά που εκτόξευσε εναντίον της μετά τα επεισόδια οπαδών των Πειραιωτών στο Πανθεσσαλικό, στον αγώνα με τον Βόλο. Ο Ολυμπιακός ανέφερε ότι το “ελληνικό ποδόsφαιρο διοικείται από εγκληματική οργάνωση”, κάνοντας επίσης λόγο για “ανύπαρκτα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη που έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές”.

Επιπλέον σημείωσε πως: “Το κράτος και οι δικαστικές αρχές που στο παρελθόν είχαν δείξει ιδιαίτερο ζήλο για την υποτιθέμενη κάθαρση του ποδοσφαίρου, διατάζοντας ακόμα και την παρακολούθηση των τηλεφώνων των μισών παραγόντων, σήμερα αδιαφορεί πλήρως δηλώνοντας ευθέως ότι δεν ασχολείται και έχοντας αφήσει το ποδόσφαιρο στη μαύρη μοίρα που το έβαλε η μαφία και το παρακράτος”.

Σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απάντησε ότι:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εμείς δεν θέλουμε να μπούμε σε μία διαδικασία, να συμμετέχουμε στην αντιπαράθεση μεταξύ των ομάδων. Σίγουρα η κυβέρνηση αυτό που οφείλει να κάνει είναι να εφαρμόζει τον νόμο. Και χθες η Αστυνομία σε μία δύσκολη κατάσταση που δημιουργήθηκε, και τις προβλεπόμενες συλλήψεις έκανε και τις προβλεπόμενες προσαγωγές και προσπάθησε να προασπίσει την ασφάλεια των υπόλοιπων πολιτών που στην πλειοψηφία τους θέλουν να πάνε στο γήπεδο για να δουν έναν αγώνα. Αυτό είναι το καθήκον της κυβέρνησης, να προασπίζει τους συντριπτικά πολλούς, που ανήκουν σε όλες τις ομάδες και θέλουν να πάνε στο γήπεδο για να δουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ κι ό,τι άλλο τους αρέσει. Και κυρίως τους κατοίκους των περιοχών, των πόλεων που παίζουν οι αγώνες. Από και πέρα είναι μία σειρά από πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση και για την ασφάλεια των γηπέδων και συνολικά για τον επαγγελματικό κι ερασιτεχνικό αθλητισμό. Θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση χωρίς εκπτώσεις. Αν δει κανείς τα έχω παραθέσει αναλυτικά και τα στοιχεία των ελέγχων σε συνδέσμους και τα στοιχεία των ελέγχων σε θύρες. Σίγουρα δεν πρόκειται από τη μία εβδομάδα στην άλλη, από το ένα παιχνίδι στο άλλο να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα. Έχουμε καθήκον να τρέχουμε συνεχώς όλο πιο γρήγορα, να αντιμετωπίζουμε φαινόμενα βίας. Από εκεί και πέρα οτιδήποτε υπάρχει, οτιδήποτε καταγγέλλεται, είναι στην αρμοδιότητα των Αρχών να το ελέγξουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.