ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα ντοκουμέντα: Τα 6 πλάνα – φωτιά από το Πανθεσσαλικό που δεν έδειξε η τηλεόραση (Pics)

Τι οδήγησε στην έκρηξη και στις συγκρούσεις; Μήπως ήταν όλα μία παρεξήγηση;

Τα ντοκουμέντα: Τα 6 πλάνα – φωτιά από το Πανθεσσαλικό που δεν έδειξε η τηλεόραση (Pics)

Για ακόμα μία φορά σε ποδοσφαιρικό αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος το ματς δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί με φυσιολογικό τρόπο καθώς τα επεισόδια εντός και εκτός Πανθεσσαλικού ανάγκασαν τους διαιτητές να διακόψουν τον αγώνα ανάμεσα στον Βόλο και τον Ολυμπιακό, μετά τις συγκρούσεις της αστυνομίας με τους οπαδούς του φιλοξενούμενου που είχαν ταξιδέψει μέχρι την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού συνοδεύτηκαν από ρίψη χημικών από την αστυνομία κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Οι παίκτες των δύο ομάδων έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια και κάποιοι εξ’ αυτών χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες.

Όλο το ρεπορτάζ εδώ

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.661 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...