ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός AKTOR: Να επιστρέψει στις νίκες “αλώνοντας” την έδρα της Εφές!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενείται στην έδρα της Eφές απόψε στις 19:30 (Νοvasports 4, Panathinaikos24.gr Live) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague.

Παναθηναϊκός AKTOR: Να επιστρέψει στις νίκες

Tην επιστροφή του στις νίκες στη Euroleague, θα αναζητήσει απόψε στις 19:30 (Νοvasports 4, Panathinaikos24.gr Live) o Παναθηναϊκός AKTOR!

Το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Εφές στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στην τρίτη διαβολοβδομάδα της σεζόν και θέλει το “ροζ φύλλο” αγώνα προκειμένου να “σβήσει” την ήττα στο Βελιγράδι από την Παρτίζαν, την οποία κρατούσε σφιχτά στα χέρια του και έχασε στην παράταση.

Οι “πράσινοι” βρίσκονται από χθες στην Κωνσταντινούπολη, με όλους τους διαθέσιμους παίκτες να βρίσκονται στη αποστολή και με… κλασσικούς απόντες του Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου οι οποίοι είναι τραυματίες.

«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό
«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό 13.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ματς είναι ιδιαίτερο καθώς ο Εργκίν Αταμάν επιστρέφει στην έδρα της ομάδας την οποία ανέδειξε, αλλά θέλει αυτή τη φορά να πληγώσει όνταε προπονητής του “εξάστερου”.

Οι γηπεδούχοι θα είναι “μισοί” καθώς θα απουσιάσουν επτά παίκτες της.

θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs έχοντας ρεκόρ 6-5, ενώ το μοναδικό του “διπλό” ως τώρα είναι αυτό στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.