ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντέμης: «Ο Ιωαννίδης έχει τη μεγαλύτερη βελτίωση που έχω δει τα τελευταία χρόνια»

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ντέμης: «Ο Ιωαννίδης έχει τη μεγαλύτερη βελτίωση που έχω δει τα τελευταία χρόνια»

Το εγκώμιο του Φώτη Ιωαννίδη έπλεξε ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσα από την εκπομπή του στη Nova επαναλαμβάνοντας την εκτίμηση πως ο φορ του Παναθηναϊκού αργά ή γρήγορα θα πάρει μεγάλη μεταγραφή σε κορυφαίο πρωτάθλημα.

«Αυτά που κάνει ο Ιωαννίδης τα περιμένουμε πλέον από αυτόν. Έκανε ένα ακόμη σπουδαίο ματς. Ο Γιοβάνοβιτς με μάλωσε στα βραβεία. Θέλει-δεν θέλει όμως ο Φώτης θα πάει στο εξωτερικό (γέλια). Αυτή είναι η εξέλιξη, εύχομαι να γίνει για όλους τους καλούς παίκτες. Ο Ιωαννίδης δεν επηρεάζεται από τίποτα πάντως. Θα βελτιωθεί κι άλλο. Είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη και πιο γρήγορη βελτίωση που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι ότι είναι δυνατός ψυχικά», ανέφερε.

Παράλληλα τόνισε πως «… μου άρεσε ο Παναθηναϊκός με τον ΟΦΗ», ενώ σχολίασε την παρουσία των Αϊτόρ και Παλάσιος: «Ο Αϊτόρ είναι σαν μια νέα μεταγραφή. Μπορεί να μην έχει φτάσει στο 100%, αλλά ανεβαίνει διαρκώς και το γκολ θα του δώσει ψυχολογία. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα καταλήξει με Αϊτόρ-Παλάσιος στα εξτρέμ, όπως πέρσι. Νομίζω ότι αυτοί είναι οι πιο ποιοτικοί ακραίοι του».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.