ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Αν ο Παναθηναϊκός παίξει όπως στο Βελιγράδι, δεν θα έχει πρόβλημα με την Εφές – Θέλει ένα πολύ μεγάλο διπλό»

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισεότι μια εμφάνιση του Παναθηναϊκού AKTOR ανάλογη με εκείνη κόντρα στην Παρτιζάν θα τον οδηγήσει στη νίκη κόντρα στην Αναντολού σήμερα και σε ένα σπουδαίο διπλό.

Πετρίδης: «Αν ο Παναθηναϊκός παίξει όπως στο Βελιγράδι, δεν θα έχει πρόβλημα με την Εφές - Θέλει ένα πολύ μεγάλο διπλό»

Αν πιάσει την απόδοση που είχε απέναντι στην Παρτιζάν στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός, θα πάρει το σημερινό ματς με την Αναντολού Εφές, όπως εκτίμησε ο Γιώργος Πετρίδης.

«Αν μπαίνεις σε ένα ματς έχοντας στο νου σου ότι οι άλλοι έχουν απουσίες, είναι μια παγίδα. Σίγουρα είναι μια ευκαιρία με τα προβλήματα της Εφές, αλλά δεν πρέπει να μπει σε διαδικασία ο Παναθηναϊκός να σκεφτεί ποιοι δεν θα παίξουν. Ακόμα και σε επίπεδο σκάουτινγκ τα συστήματα που θα δουν θα είναι βασισμένα πάνω σε παίκτες που θα λείπουν και αυτό επίσης είναι δύσκολο. Αν ο Παναθηναϊκός είναι όπως ήταν στο Βελιγράδι, παίξει όπως με την Παρτιζάν, δεν θα έχει πρόβλημα. Ακόμα και πλήρης να ήταν η Αναντολού, είχε πολύ καλή απόδοση για 38’», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» χρειάζεται ένα πολύ μεγάλο «διπλό» που θα του δώσει την απαραίτητη ώθηση για τη συνέχεια στην Euroleague.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.