ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποφασίζουν αποχή οι διαιτητές της Super League 1!

Μετά τις απειλές στον Τάσο Παπαπέτρου, οι διαιτητές της Super League 1 αποφασίζουν για αποχή από τη 14η αγωνιστική και... βλέπουμε.

Αποφασίζουν αποχή οι διαιτητές της Super League 1!

Στην οριστική απόφαση για απέχουν από την 14η αγωνιστική της Super League έχουν καταλήξει οι διαιτητές της πρώτης κατηγορίας και ο λόγος έχει να κάνει με τις απειλές προς τον Τάσο Παπαπέτρου.

Στο διαδικτυακό μιτινγκ φαίνεται όλοι να συμφωνούν και το μόνο που μένει για να πάρει όλο αυτό επίσημο χαρακτήρα είναι να υπογραφεί το σχετικό μέιλ που έχει αποφασιστεί να σταλεί σε ΕΠΟ και ΚΕΔ, μέσω του οποίου οι διαιτητές ενημερώνουν για την απόφασή τους.

Η αλήθεια είναι πως υπήρξε και στο παρελθόν ανάλογη πρόθεση από τους Έλληνες ρέφερι για αποχή μετά από επιθέσεις που δέχτηκαν διαιτητές, ωστόσο την τελευταία στιγμή ανατρεπόταν η απόφασή τους. Αυτή τη φορά ωστόσο εμφανίζονται αποφασισμένοι και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφασή τους είχε καθολική αποδοχή και δεν υπήρχαν ενστάσεις.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.