ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Οι διαιτητές να καταθέσουν στον Άρειο Πάγο – Χαιρετίζουμε την απόφαση»

Στο πλευρό των διαιτητών η ΠΑΕ Παναθηναϊκός που μάλιστα τους καλεί μέσα από επίσημη ανακοίνωσή της να καταθέσουν στον Άρειο Πάγο.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Οι διαιτητές να καταθέσουν στον Άρειο Πάγο - Χαιρετίζουμε την απόφαση»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χαιρετίζει τη σημερινή απόφαση των διαιτητών να απέχουν από τα καθήκοντα τους την επόμενη αγωνιστική, μετά τις σοβαρότατες απειλές κατά της ζωής και της οικογένειας του, που δέχθηκε ο διαιτητής κ. Αναστάσιος Παπαπέτρου. Προκειμένου, η απόφαση τους να αποτελέσει έναυσμα για ουσιαστική κάθαρση στο ποδόσφαιρο, καλούμε όλους τους διαιτητές που έχουν υποστεί μέχρι σήμερα οιασδήποτε μορφής βία ή πίεση σχετικά με την άσκηση των καθηκόντων τους απο οιαδήποτε ομάδα ή παράγοντα, να καταθέσουν άμεσα τα σχετικά γεγονότα στην έρευνα που διεξάγεται από τον αξιότιμο κ. Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Αν σιωπήσουν και μείνουν για άλλη μια φορά ατιμώρητοι οι δράστες των απειλών και της βίας εις βάρος τους, είναι απολύτως βέβαιο ότι τέτοια περιστατικά θα συνεχιστούν αμείωτα και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα παραμείνει όμηρο της ανομίας και της διαφθοράς»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.