ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

O Παναθηναϊκός AKTOR ήταν πιο εύστοχος από την Εφές σε όλες τις κατηγορίες – Ο λόγος που έχασε

Παρότι ανώτερος σε όλες τις στατιστικές υπηρεσίες, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχασε στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές. Ιδού ο λόγος.

O Παναθηναϊκός AKTOR ήταν πιο εύστοχος από την Εφές σε όλες τις κατηγορίες - Ο λόγος που έχασε

Υπάρχουν μέρες που τα μαθηματικά λένε μόνο αλήθειες και άλλες που αποτελούν τον πιο εύκολο τρόπο για να πει κανείς ψέματα. Στο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αναντολού Εφές, τα παιχνιδίσματα της στατιστικής θολώνουν την εικόνα, που… ξεθολώνει αν κάποιος ρίξει μία δεύτερη και μία τρίτη ματιά.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στο Sinan Erdem Dome της Κωνσταντινούπολης με 71-68, παρά το γεγονός ότι σούταραν με 40% από το τρίποντο (8/20), την ίδια ώρα που η Αναντολού Εφές είχε 5/29, δηλαδή ποσοστό ευστοχίας στο 17,2%. Στις άλλες δύο στατιστικές κατηγορίες των σουτ, δηλαδή στα δίποντα και στις βολές, οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν ήταν πιο εύστοχοι από τους αντιπάλους τους. Είχαν 53,1% στα δίποντα και συνολικά 17 εύστοχα σε 32 προσπάθειες, ενώ στις βολές είχαν μόλις μία χαμένη: 10/11, δηλαδή 90% ευστοχία και οι Τούρκοι είχαν 21/42 (50%) και 14/16 (87,5%), αντίστοιχα.

Για ποιον λόγο όμως έχασε; Δείτε εδώ

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 21.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.