ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Για την πρόκριση στο «Μελίνα Μερκούρη»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε νοκ αουτ αναμέτρηση για τα προημιτελικά του «League Cup» έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη - πρόκριση στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου.

Για την πρόκριση στο «Μελίνα Μερκούρη»

Το «τριφύλλι» προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στην Καλαμάτα, αλλά και την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup και έχει στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Οι «πράσινοι» στοχεύουν στη νίκη, προκειμένου να αφήσουν εκτός συνέχειας τους «ερυθρόλευκους», ώστε στη συνέχεια να τους ανοίξει ο δρόμος για την κατάκτηση του 4ου τίτλου League Cup και του 3ου συνεχόμενου!

Άλλωστε οι δύο ομάδες ήταν οι φιναλίστ των διπλών τελικών της σεζόν 2022-23 με τους «πράσινους» να νικούν και τα δύο ματς 3-2 σετ. Αξίζει να σημειωθεί πως αμφότερες οι ομάδες είναι αήττητες στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αυτή, θα είναι η 5η σεζόν που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες στο League Cup «Νίκος Σαμαράς». Σε έξι αγώνες στη διοργάνωση έχουν από τρεις νίκες.

Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες!
Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες! 465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γεροθόδωρος και Κουτσούλας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.