ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ – Βόλος: Ακυρώθηκε το γκολ του Μωραΐτη για ανύπαρκτο φάουλ στον Βιερίνια (vid)

Στο 69ο λεπτό, ο Κίτσος έκανε το γύρισμα από αριστερά, με τον Μωραΐτη να παίρνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ - Βόλος: Ακυρώθηκε το γκολ του Μωραΐτη για ανύπαρκτο φάουλ στον Βιερίνια (vid)

Στο 69ο λεπτό, ο Κίτσος έκανε το γύρισμα από αριστερά, με τον Μωραΐτη να παίρνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Βιεϊρίνια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.