ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οριστική διακοπή στο ντέρμπι με υπαιτιότητα των γηπεδούχων- Σε σοβαρή κατάσταση ο αστυνομικός!

Το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για το λιγκ καπ βόλεϊ ανδρών διακόπτεται οριστικά μετά τα επεισόδια, τα δακρυγόνα και τον τραυματία αστυνομικού.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οριστική διακοπή στο ντέρμπι με υπαιτιότητα των γηπεδούχων- Σε σοβαρή κατάσταση ο αστυνομικός!

Το ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός για το λιγκ καπ βόλεϊ ανδρών διακόπτεται οριστικά μετά τα επεισόδια, τα δακρυγόνα και τον τραυματία αστυνομικού.

Άγνωστο το πότε- και αν- θα συνεχιστεί το παιχνίδι με τη διοργανώτρια αρχή να το αποφασίζει.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια έξω από το «Μελίνα Μερκούρη».

Παναθηναϊκός: «Συναγερμός» με Γκρόθες, αποχώρησε υποβασταζόμενη από το τάραφλεξ
Παναθηναϊκός: «Συναγερμός» με Γκρόθες, αποχώρησε υποβασταζόμενη από το τάραφλεξ 1.451 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, η ναυτική φωτοβολίδα έχει πετύχει κεντρική αρτηρία με αποτέλεσμα ο άνδρας των ΜΑΤ να είναι σε σοβαρή κατάσταση και να νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...