ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τώρα: Πολύ κρίσιμη η κατάσταση του αστυνομικού – Πώς έγινε ο τραυματισμός του με φωτοβολίδα

Σοκαριστικό βίντεο από τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη.

Τώρα: Πολύ κρίσιμη η κατάσταση του αστυνομικού - Πώς έγινε ο τραυματισμός του με φωτοβολίδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr, η κατάσταση του αστυνόμου είναι πάρα πολύ κρίσιμη, καθώς είναι διασωληνωμένος στο «Γενικό Κρατικό Νικαίας»!

Συγκεκριμένα, ο αστυνόμος τραυματίστηκε σοβαρά όταν σε επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» ναυτική φωτοβολίδα καρφώθηκε στον μηρό του. Έτσι, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...