ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πάνω από 400 προσαγωγές μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη

Μέχρι τις 6 το πρωί, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε 424 προσαγωγές ατόμων για τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα σε επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Πάνω από 400 προσαγωγές μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας ο αστυνομικός, που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στο μηρό, κατά την διάρκεια των επεισοδίων εχθές το βράδυ, έξω από το κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” στου Ρέντη, την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς”.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε με αιμορραγικό σοκ στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και αργά το βράδυ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Ο αγώνας διεκόπη οριστικά.

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας, μετέβησαν εσπευσμένα εχθές το βράδυ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 22:00 το βράδυ, όταν περίπου 150 οπαδοί βγήκαν από το κλειστό και πέταξαν μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με την χρήση χημικών.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τον εντοπισμό του δράστη, μέχρι τις 6 το πρωί, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε 424 προσαγωγές ατόμων, τα οποία έχουν μεταφερθεί στο Αλλοδαπών.

Από το γήπεδο είχαν αποχωρήσει νωρίτερα όσες γυναίκες και παιδιά βρίσκονταν εκεί, καθώς και οι ομάδες του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που αγωνίζονταν την ώρα του επεισοδίου.

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.