ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πυροδότησε «βόμβα» Ταβάρες!

Δηλώσεις όλο... νόημα από τον Έντι Ταβάρες μετά τη νίκη της Ρεάλ επί του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΟΑΚΑ!

Πυροδότησε «βόμβα» Ταβάρες!

Πυροδότησε “βόμβα” για το μέλλον του ο Έντι Ταβάρες!

Ο θηριώδης σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, μετά τη νίκη της Ρεάλ στο ΟΑΚΑ έδωσε απαντήσει στην ιστοσελίδα Amerikanos24.gr αναφορικά με το μέλλον του και τον… Παναθηναϊκό!’

Αναλυτικά:

Για το αν είναι ικανοποιημένος με το 2/2 σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ και το πως νιώθει που όλοι αποδέχονται πως η Ρεαλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης

“Νομίζω ότι πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Ξέρουμε ότι μια ήττα θα έρθει, οπότε προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε λοιπόν ότι η Ελλάδα έχει δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Οπότε ήρθαμε εδώ για να κάνουμε τα πάντα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έτσι τώρα έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για το ισπανικό πρωτάθλημα και αυτό είναι το επίκεντρο της προσοχής μας τώρα.”

Νέο «τρελό» χτύπημα Γιαννακόπουλου!
Νέο «τρελό» χτύπημα Γιαννακόπουλου! 39.583 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

“Πάντα είναι ωραία. Πάντα λέω ότι είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς. Νομίζω και οι δύο οπαδοί (Παναθηναϊκού και Ολυμιακού), είναι υπέροχοι. Ζητωκραυγάζουν πολύ. Είμαι χαρούμενος που παίζω, εναντίον τέτοιων οπαδών γιατί βοηθούν πολύ. Είναι υπέροχο να βλέπεις την αρένα γεμάτη, κόσμο να παρακολουθεί μπάσκετ.”.

Το αν θα έβλεπε τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό αν έφευγε από την Ρεαλ Μαδρίτης

“Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά πρέπει να προσπαθήσω να επικεντρωθώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. και να προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω για να τα πάρουμε όλουτς τους τίτλους. Έτσι, όταν τελειώσει η σεζόν, εγώ…θα ρέπει να τα δω όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Μαδρίτη. Δεν μπορώ να πω όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις..”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...