ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επεισόδια στου Ρέντη: Σε κώμα στη ΜΕΘ ο αστυνομικός – Προηγήθηκε χειρουργείο

Πολύ κρίσιμη είναι η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού, που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης (07.12.23).

Επεισόδια στου Ρέντη: Σε κώμα στη ΜΕΘ ο αστυνομικός – Προηγήθηκε χειρουργείο

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο αστυνομικός βρίσκεται σε κώμα στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Ο ίδιος μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του στου Ρέντη υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 31χρονος υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση νωρίτερα την Πέμπτη, με την κατάστασή του να παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο 31χρονος αστυνομικός έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και υπηρετεί στην 535 διμοιρία. Είναι παντρεμένος, δίχως παιδιά, και η γυναίκα του μεταβαίνει στην Αθήνα από την Κω.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο αστυνομικός που έχει κάκωση μηριαίας αρτηρίας, υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά, ενώ αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2 cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.