ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Από άλλο… πλανήτη ο Ναν, «διαστημική» η Ρεάλ, «κομμάτι» που λείπει ο Χεζόνια

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε έναν Κέντρικ Ναν βγαλμένο από τα καλύτερά του στο NBA, αλλά η υπερπλήρης Ρεάλ Μαδρίτης τον «χτύπησε» στο πιο αδύναμο σημείο του με τον παίκτη που χρειαζόταν από φέτος, τον Μάριο Χεζόνια.

Από άλλο... πλανήτη ο Ναν, «διαστημική» η Ρεάλ, «κομμάτι» που λείπει ο Χεζόνια

Η απίθανη παράσταση που χάρισε ο Κέντρικ Ναν στους 19.000 φιλάθλους του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ δεν συνοδεύτηκε από μια νίκη που θα συνιστούσε τεράστια επιτυχία. Δεν μπορούσε, όμως, να γίνει κάτι τέτοιο απέναντι σε μια «διαστημική» -αυτό το χρονικό διάστημα- Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.