ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR το καλοκαίρι ο Χεζόνια»

Όλο το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού AKTOR την επομένη της ήττας από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

«Θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR το καλοκαίρι ο Χεζόνια»

Η Ρεάλ δεν είναι ακόμη για τα δόντια του Παναθηναϊκού AKTOR, όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης.

«Η Ρεάλ δεν παίζεται αυτή τη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός για να είχε τύχη χρειαζόταν αρκετούς πόλους στην επίθεση και ένα ποσοστό πάνω από 35% στα τρίποντα. Ο Ναν ήταν ο μόνος παίκτης που δεν έδειξε να φοβάται τον Ταβάρες και πήγαινε διαρκώς πάνω του», σημείωσε.

Όσο για τις εκδηλώσεις αμοιβαίας αγάπης μεταξύ κοινού και Μάριο Χεζόνια, τόνισε: «Το καλοκαίρι ο Χεζόνια θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και προφανώς θα γίνει μια νέα κίνηση για να επιστρέψει. Λήγει το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν και δεν θα υπάρχει το εμπόδιο που υπήρχε αυτό το καλοκαίρι».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, αναφερόμενος στα προβλήματα τραυματισμών είπε: «Ο Χουάντσο πάει πολύ καλά και αν δεν επιστρέψει με τη Βιλερμπάν την ερχόμενη εβδομάδα, θα είναι έτοιμος αμέσως μετά. Ο Γκραντ έχει μια τενοντίτιδα που θέλει λίγη ξεκούραση και ίσως μείνει εκτός με τον ΠΑΟΚ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.