ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επεισόδια στου Ρέντη: 424 οι προσαγωγές, οι 33 ανήλικοι, σε πλήρη εξέλιξη η ταυτοποίηση

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Επεισόδια στου Ρέντη: 424 οι προσαγωγές, οι 33 ανήλικοι, σε πλήρη εξέλιξη η ταυτοποίηση

Σύμφωνα με πληροφορίες το ακριβές νούμερο των προσαγωγών είναι 424, εκ των οποίων οι 33 είναι ανήλικοι και οι τρεις είναι γυναίκες.

Η διαδικασία της ταυτοποίησης είναι σε πλήρη εξέλιξη και στην ελληνική αστυνομία είναι πεπεισμένοι πως ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο δράστης της επίθεσης με την ναυτική φωτοβολίδα, που προκάλεσε τον βαρύτατο τραυματισμό του άτυχου αστυνομικού.

Από όλους έχουν ληφθεί αποτυπώματα, γενετικό υλικό, αλλά και δείγματα ώστε να φανεί αν σε κάποιον από αυτούς εμφανιστεί ίχνος πυρίτιδας, γεγονός που θα τον συνδέσει με την ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδας, ενώ έχουν ληφθεί καταθέσεις από αστυνομικούς και αυτόπτες μάρτυρες των επεισοδίων.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 442.612 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lawandorder.gr: «Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι αυτή η ομάδα αμέσως μετά την επίθεση μπήκε στις τουαλέτες του γηπέδου και επιχείρησε να κάψει τα ρούχα που φορούσαν και στη συνέχεια μπήκαν ανάμεσα στους ανυποψίαστος φιλάθλους».

Εφόσον προκύψει ταυτοποίηση και δεν εμφανιστεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο, οι προσαχθέντες αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι μέχρι τα μεσάνυχτα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.