ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Στην δικαστή της ΕΣΑΠ η τύχη του ντέρμπι του βόλεϊ που διεκόπη

Ο δικαστής της ΕΣΑΠ αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση αναφορικά με την τύχη του ντέρμπι, που διεκόπη χθες το βράδυ.

Στην δικαστή της ΕΣΑΠ η τύχη του ντέρμπι του βόλεϊ που διεκόπη

Η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε να παραπέμψει άμεσα όλα τα έγγραφα που αφορούν το συγκεκριμένο παιχνίδι στο αρμόδιο όργανο που θα αποφασίσει τελικά για την τύχη της αναμέτρησης:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από τα όσα συνέβησαν στον χτεσινό αγώνα για το League Cup «Νίκος Σαμαράς» μεταξύ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ συνεδρίασε εκτάκτως.

Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες!
Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες! 345 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καταρχάς η ΕΣΑΠ εκφράζει την θλίψη και την οδύνη της για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού της ΕΛ.ΑΣ. και εύχεται ολόψυχα να αναρρώσει, καταδικάζοντας απερίφραστα τα έκτροπα που ουδεμία σχέση έχουν με το άθλημα του βόλεϊ.

Αποφασίστηκε ότι το σύνολο των εγγράφων που αφορούν τον συγκεκριμένο αγώνα να παραπεμφθούν άμεσα στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο (αθλητική δικαστή) της ΕΣΑΠ, η οποία θα κρίνει την τύχη του αγώνα.

Είμαστε στη διάθεση των Αρχών στην κατεύθυνση εξάλειψης κάθε φαινομένου τυφλής βίας που χρησιμοποιεί ως όχημα τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά το ευγενές άθλημα του βόλεϊ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.