ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανατριχιαστική μαρτυρία συναδέλφου του αστυνομικού: «Για 15 λεπτά δεν βρισκόταν στην ζωή!» (vid)

Σοκάρουν τα όσα δήλωσε ένας συνάδελφος αστυνομικός για τον άτυχο 31χρονο που δέχτηκε την ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι, καθώς τόνισε πως για περισσότερα από 10 λεπτά δεν ζούσε.

Ανατριχιαστική μαρτυρία συναδέλφου του αστυνομικού: «Για 15 λεπτά δεν βρισκόταν στην ζωή!» (vid)

«Ήμασταν στην ίδια διμοιρία. Δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό η οποία εισχώρησε αρκετά μέσα, έφτασε μέχρι το κόκκαλο και έκοψε την μηριαία αρτηρία. Σε δεύτερο χρόνο έσκασε στα πόδια του πολύ ισχυρή εκρηκτική ύλη η οποία του προκάλεσε τραυματισμό στο άλλο πόδι από θραύσματα. Το πόδι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η αιμοραγία προκλήθηκε και στο άλλο πόδι από θραύσματα.

Τον συνάδελφο τον έσωσε η διμοιρία με τουρνικέ καθώς είχε ακατάσχετη αιμοραγία και με κάρπα όταν έχασε πλέον τις αισθήσεις του εν μέσω μάχης. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου έπαθε ανακοπή και για 10 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή, ότου οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα», ανέφερε σχετικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 13.701 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Στο νοσοκομείο για 15 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή - Οι γιατροί τον επανέφεραν»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.