ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Κόντρα στον Φοίνικα για τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Φοίνικα (21:00, PAOTV) στο Μετς και μοναδικό στόχο έχει τη νίκη.

Κόντρα στον Φοίνικα για τη νίκη

Oι «πράσινοι» θα υποδεχτούν τον Φοίνικα Σύρου στο Μετς με βασικό στόχο τη διατήρηση του αήττητου και την κατάκτηση του τρίποντου που θα τους κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς σε 6 αγώνες, έναντι 18 βαθμών του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

Ο Φοίνικας έχει 8 βαθμούς σε 5 αγώνες και βρίσκεται στην 4η θέση. Η ομάδα της Σύρου έχει δημιουργήσει καλή παράδοση στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και ζητά την υπέρβαση που θα την ισχυροποιήσει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

O πασαδόρος του Φοίνικα, Μάρκος Γαλιώτος δήλωσε: «Είναι δύσκολοι και απαιτητικοί οι αγώνες που ακολουθούν για την ομάδα μας. Αυτά είναι τα παιχνίδια που περιμένουμε ως αθλητές. Αυτά απολαμβάνουμε περισσότερο και εννοείται ότι σε κάθε αγώνα μπαίνεις για να κερδίσεις. Συνεπώς πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το κλίμα είναι θετικό. Δουλεύουμε τακτικά και αν έχουμε την υγεία μας θα τα δώσουμε όλα τόσο στο παιχνίδι του Σαββάτου όσο και στα επόμενα για να μας βοηθήσουν να κρατήσουμε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.