ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

O Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε σε ένα λεπτό όσα σκεφτόμαστε όλοι μας (vid)

Με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος μιλώντας αποκλειστικά στο OPEN, τοποθετήθηκε για τα επεισόδια που έζησε στο ντέρμπι αιωνίων στο Μελίνα Μερκούρη

O Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε σε ένα λεπτό όσα σκεφτόμαστε όλοι μας (vid)

Όλα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

«Τι να πούμε; Έχουμε έναν άνθρωπο στην εντατική αυτή τη στιγμή. Και γυρνάμε λίγο πίσω το μυαλό μας και πριν κάνα χρόνο είχαμε στη Θεσσαλονίκη νεκρό. Πριν μερικούς μήνες είχαμε στη Φιλαδέλφεια νεκρό. Πριν μερικές εβδομάδες είχαμε τραυματισμό ποδοσφαιριστή. Πριν λίγες μέρες είχαμε επεισόδια στη Θεσσαλία. Χθες έχουμε διασωληνωμένο στο Ρέντη. Τι να πούμε; Και ακούμε συνεχώς λόγια και σχέδια για την καταπολέμηση της βίας. Βαρεθήκαμε και κουραστήκαμε.Και η κοινωνία αυτό το ξεπέρασε. Και όλη η κοινωνία ζητάει αυστηρότερες, αυστηρότατες τιμωρίες. Θα τις έχουμε; Αυστηρότατες τιμωρίες. Έστω και αν έχουν αυτές οποιοδήποτε κόστος. Θα τις έχουμε;»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.