ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εκθέτει τον Ολυμπιακό η ΕΛΑΣ: Νέα δεδομένα στην υπόθεση!

Η ΕΛ.ΑΣ. με επίσημη ενημέρωσή της διασύρει τον επίσημο Ολυμπιακό, αναφέροντας ότι υπήρξε προσπάθεια από τους χούλιγκαν να καλύψουν τα ίχνη τους.

Εκθέτει τον Ολυμπιακό η ΕΛΑΣ: Νέα δεδομένα στην υπόθεση!

Η Αστυνομία διασύρει τον Ολυμπιακό καθώς όπως ενημέρωσε οι χούλιγκαν της ομάδας έβαζαν φωτιά καίγοντας full face και άλλα είδη ρούχων για να κρύψουν τα ίχνη τους από τη δολοφονική επίθεση!

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές, η προσπάθεια συγκάλυψης τον χούλιγκαν έμεινε ημιτελής, αφού τα πειστήρια του… εγκλήματος δεν κάηκαν ολοσχερώς και έτσι έχουν μείνει αποτυπώματα και DNA.

Η εισαγγελέας, μάλιστα ζήτησε να ερωτηθούν οι 424 προσαχθέντες αν επιθυμούν να δώσουν δείγμα DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, καθώς για να είναι υποχρεωτικό να δοθεί δείγμα θα πρέπει να υπάρχει σύλληψη.

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 13.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως όσοι δεν δέχθηκαν να δώσουν DNA, θα αντιμετωπιστούν διαφορετικά και θα ερευνηθούν οι λόγοι της άρνησης τους.

Η ΕΛ.ΑΣ. μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, έχει στα χέρια της το αλεξίπτωτο από το οποίο εκτοξεύτηκε η ναυτική φωτοβολίδα και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές είναι πολύ πιθανό πάνω του να έχει το DNA του δράστη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.